Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009 / 2009 UPSR Trial Examination Papers <<<<

* * **

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan UPSR & Latihan yang lain, sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=47

dan

http://www.bumigemilang.com/

******************************************************

Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009 / 2009 UPSR Trial Examination Papers

:  Pulau Pinang, Terengganu, Perak, Melaka, Kedah, Negeri Sembilan.

Laman web :

http://banksoalanguru.blogspot.com/2009/08/koleksi-soalan-percubaan-trial-upsr.html

…………………………………………………………………………………..

Untuk Kertas Soalan Peperiksaan & Latihan Yang Lain, Sila klik :

1.  Soalan PPT Mei UPSR 2010 : Science (Sains) Sections B

2.  Soalan PPT Mei UPSR 2010 : Science (Sains) Sections A

3.  Soalan PPT Mei UPSR 2010 : Science (Sains) Sections A & B

4.  Soalan PPT Mei UPSR 2010 : Mathematics (Matematik) Papers 1 & 2

………………………………………………………………………………….

Untuk Soalan Peperiksaan & Latihan Yang Lain, Sila klik :

1. Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009

2. Koleksi Kertas Soalan Percubaan UPSR 2008 & 2009

3. Soalan Ramalan BI (Bahasa Inggeris) UPSR

4. Petua Untuk Menghadapi UPSR

5. Tips UPSR : Menjawab Penulisan BM (Bahasa Melayu)

6. Tips UPSR : Menjawab Pemahaman BM (Bahasa Melayu)

7. Tips Matematik UPSR : Cara Menjawab

8. Kertas Soalan Sains Peperiksaan Percubaan UPSR 2009 (dengan Skema Permarkahan)

9. Senarai Tajuk Karangan BM (Bahasa Melayu) UPSR (1991-2007) Sekolah Kebangsaan

10. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR Terengganu 2009

11. Kertas Soalan Sains Peperiksaan Percubaan UPSR

12. Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009

13. Skema Jawapan Matematik Percubaan UPSR 2009 (Soalan Negeri)

14. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009 Melaka

15. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009 Melaka

16. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009 JPN Perak

17. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009

18. Soalan Percubaan UPSR 2009 JPN Perak

19. Koleksi Latihan Topikal Matematik UPSR

20. Koleksi Modul Mathematics UPSR

21. Persediaan Menghadapi UPSR

22. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR

23. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009 Melaka

24. UPSR English Essays

25. Karangan Bahasa Melayu UPSR

26. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR

27. Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR

28. Koleksi Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2008-2009

………………………………………………………………………………….

******************************************************

About these ads
This entry was posted in Soalan Percubaan UPSR, UPSR and tagged . Bookmark the permalink.

396 Responses to Koleksi Kertas Soalan Peperiksaan Percubaan UPSR 2009 / 2009 UPSR Trial Examination Papers <<<<

  1. saya nak bukak soalan negeri perak tapi x boleh.

  2. gajendran says:

    I WANT UPSR EXAM PAPER PERCUBAAN THAT WHY I ASK THIS COMMENT PLEASE TEACH ME HOW TO TAKE THE EXAM PAPER MY THINK IS I CANT GET 5A IN EXAMINATION UPSR THIS THAT ONLY MY COMMENT

  3. MELAH says:

    AGAKNYA SENANG X UPSR NANTI???
    TAPI APA YANG PENTING BELAJAR KENE LEBIH….

  4. ??????? says:

    Why only science paper that I can find?

  5. izzati says:

    kenape tak boleh tgk soalan upsr 2009

  6. izzati says:

    saye harap ade soalan senang nanti

  7. afiqah atirah says:

    saya mahu mendapat 5A amin

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  8. fatin says:

    saya nak tengok soalan upsr…..

  9. LAILA says:

    SAYA NAK PRACTICE SOALAN NEGERI TETAPI JUMPA SAINS DAN BM JE MATEMATIK TAK DE .

  10. NURIN says:

    SOALAN PERCUBAAN MATEMATIK TAK DE KAT WEB NI SAYA NAK BUAT LATIHAN PERCUBAAN NEGERI .

  11. intan elyana says:

    sye nk dpt 5a dlm upsr..
    sye psti b0leh..

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  12. ninjaboy095 says:

    boleh x saya dapatkan skema upsr tahun ni

  13. lidya says:

    knape x de soaln upsr 2009????????bocan lah………..

  14. kiter says:

    kiter nak taw soalan upsr 2009,psl kiter nak buat..
    tak kisa negeri mane pon asalkan dpt jugak bljr..

  15. faiz says:

    jangan asyik berharap jer usaha kena lebih dan jangan lupa lak solat harap kita semua akan berjaya mendapat 5A

  16. asma says:

    i want soalan upsr 2009

  17. aku nak dapat 5A!!!!

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  18. mia natasya says:

    tlg doakn mia dpat 5a!!!

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  19. ashviny j says:

    i am scard but what to do

  20. ~fiqah~ says:

    sayapun berharap dapat 5 A…
    dalam usaha sekarangni mencari soalan ramalan…

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  21. 007 says:

    very very noob so sien

  22. shangkari says:

    hoi mana ada soalan upsr? geram la ini

  23. Taranekumar says:

    thank you very much

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  24. kami harap kami dpt 5A thn ni…

    ikhlas dari SK Tmn Melati

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  25. iqbal_466 says:

    saya MUHAMMAD IQBAL RABBANI BIN ROSLAN

  26. sweet says:

    manenye soaln upsr nie…………………….

  27. saufi says:

    ooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiii syok o math

  28. Gajendran says:

    Apa ini aku mesti dapat 5A Dalam UPSR Kalau cuba nak belajar mesti kita boleh berjaya dalam hidup aman dAMAI

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  29. Gajendran says:

    Math paper 1 and 2 banyak susa dan sains section A and B BM BAHAGIAN B DAN A DAN C LEBIH SUSA DARI PADA MATH ENGLISH PUN SUSA BAHAGIAN A Dan b dan c banyak pelajaran how to score all subjek this is final year to me

  30. Gajendran says:

    banyak pelajaran susa lah kenapa macam ini saya pun tak tahu

  31. NISSHA says:

    saye yakin saya bOleh memperOlehi 5A…..~AmIn~

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  32. syazana says:

    sya hrap smua student darjah 6 di seluruh malaysia dpat 5A…
    AMIN…

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  33. dayana says:

    sye dpt byk soalan rmln tp x taw yg mane kuar

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  34. hidayah says:

    tolong doakan saya berjaya di dalam UPSR

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  35. hidayah says:

    saya dapat soalan dari negeri lain tetapi banyak susah

  36. hidayah says:

    saya pasti saya boleh mendapat 5A di dalam UPSR

  37. syazlyana says:

    3 ari lg nk upsr..agknye ape soalan yg la kuar..hrp2 sc pnye soalan sng cam thn lps..aminn

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  38. natasha nazamil says:

    upsr tinggal bape hari lagi.tapi,saya yakin saya dapat 5a

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  39. SYAZA says:

    Saya hrp korang dpat 5A.Sma mcm sye 5A dlm UPSR

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  40. SYAZA says:

    GOOD LUCK for everybody

    BUMI GEMILANG : Good Luck. All The Best !

  41. SYAZA says:

    sye hrp soalan thun ni snang

  42. miera says:

    saya pelajar kedah….
    thanz sebab letak beberapa soalan upsr…
    saya dah print..
    pas ni bolehlah kongsi ngan kawan2….
    =)

  43. >. says:

    UPSR very easy la…nothing to be worried, its just a test mah

  44. farramita says:

    sye nk dpt 5A dlm upsr nnt so leh x korang doakan sye smoga berjaya don`t 4 get me

  45. farramita says:

    spe2 yg kenal sye please forgive me n kwn sye daniel pesan doakan dye dpt 5A

  46. naziera says:

    doakan saya untuk berjaya.please forgive me!!!!!!!!!just for orang yg rase dy hensem atau cun!!!!!!!!

  47. naziera says:

    i pray for all pupils year six can get 5a in ours ((((upsr)))))

  48. aisyah says:

    sye owg kluang ingin meminta maaf kepada sesapa yg mengenali sye…….n sye nk mnx korang semua doakan sye supaya dpt 5A walaupon x knl sye spe

  49. nusaibah says:

    saya akan cuba dapat 5 a.saya nak bukak soalan kedah tapi tak leh.

    5A in my handdddd

  50. rita suhaiza says:

    hello?what are you all doing?gano upsr blel buat ke?

  51. raby skp says:

    cme eh exam thn nie……..
    sy dbrlh………
    tlg bg lbh bnyk krts rmln………
    plez

  52. LOS AND FAUN says:

    MERDEKA!!!
    MERDEKA!!!
    MERDEKA!!!
    MERDEKA!!!

  53. mieoki says:

    ish tkut nyer upsr.erm kalo la sya tau ape soalan nyer

  54. syidie says:

    sy calon pmr..leh x bri soalan untuk kertas ramalan sejarah;;

  55. chinonet says:

    mintak lerr soklan geog dari SBP……huhu

  56. az says:

    SAYA HARAP SAYA DAPAT 5A DALAM UPSR TAHUN DEPAN

  57. SYAZMEE says:

    ADA TAK SOALAN UPSR

  58. nurul98 says:

    saya harap saya akan dapat menjawab soalan upsr pada tahun depan.dan saya akan dapat 5A

  59. syafiera prep...prep... says:

    ape khabor u dah dekat korang yang lain tak tkt kee……

  60. Shashveena thevi says:

    hai frenz,i ‘m sure i get 5’A in UPSR

  61. Shashveena thevi says:

    Don’t worry 5’A in your hand

  62. aziera_97 says:

    hye,guys… dah dpt result ke??

  63. durshan says:

    i want the exam papers for UPSR help lah…………..

  64. zariTh says:

    naPe soalAn percUbAAN NegERI jOhOr X Dee???

  65. Venna_77 says:

    horeee..dah abis UPSR!!!kite enjoy beb!!~.~…hihihi sya dpt 2A2B1C huhuhu…

  66. zamidey says:

    saya dapat 4b1c.

  67. zamidey says:

    itu lah keputusan ahkir tahun darjah 5.hi………….!

  68. badrul_46 says:

    bagus semua yang dapat lime a
    good luck

  69. HAMBA ALLAH says:

    CaMnE NaK bUkAk sOaLaN UPSR 20009 ARrR?

  70. HAMBA ALLAH says:

    tolong la nak tahu sangat soalan UPSR 2o09

  71. naji_barbie98 says:

    hi!
    i will do the best for my upsr nex year!
    4 all my fwenz,i wish you all good luck!do the best!

  72. naji_barbie98 says:

    i want upsr question 2010!!!!!!!!!
    may upsr qestion nex year easy :)

  73. naji_barbie98 says:

    saye hantar comment boleh kenal tu dekat nurul98..so,nurul bile-bile baca lah ye:)

  74. farhan says:

    oiiii senang je UPSR TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NAK TAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  75. Sharpay says:

    Just dont worry about UPSR! 5A in our hands! if we study hard, i confirm that 5A will in our hands! GOD always beside you all! trust me!

  76. aishah says:

    ada soalan bahasa melayu tak

  77. maira98 says:

    hi semuaaaa…..

  78. nurfatin atikah says:

    doakn syer yer dlm upsr 2010

  79. andy says:

    siapa sekarang ni dah form 1.nak tanya sikit boleh tak. susah tak soalan upsr

  80. andy says:

    siapa kat sini pandai math

  81. aisya says:

    sesiapa yg baik hati tlonglh doakn sye dpat 5A ….insyaalah sye doakn korang semua… deal!!!

  82. aisya says:

    nape soaln upsr 2009 tk de…susahlah mcm nie…

  83. soalan upsr senang tak?

  84. kawan saya dapat 5A…..

  85. saya harap saya akan dapat 5A juga… harap2. semoga Allah makbulkan doa saya…

  86. ni says:

    hai semua uat elok2 tau upsr tahun ni

  87. umairah says:

    i hope so……… that i get 5 a’s+

  88. afifah says:

    harap dapat 5a tahun nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  89. naij_barbie98 says:

    now,sy ade pre test..hope,get straight a..

  90. INTAN says:

    sye hrp dpt 5a……SemOgA bErJaYa dAlAm UpSr…

  91. auf says:

    susah ke?upsr ni sape dpt 51 dla upsr

  92. naim aliah says:

    susah tak

  93. hanan says:

    nak soalan

  94. ayie says:

    elom sedie nk upsrlah

  95. qila says:

    korang aq tkut lah nk amik upsr tahun nie mcm susah je.bleh mintak pandangan?

  96. qila says:

    doakan aq dpt 5a tahun nie ok

  97. qila says:

    aq ade buat ujian ari tu tapi tak tau lg dpt vape.

  98. qila says:

    hrp_hrp dptla straight A ok.

  99. qila says:

    eh syaza ko cam ne plak

  100. qila says:

    weh aq carik soalan upsr tahun nie tak jumpa2 pun.please
    nak soalan upsr bg la soalan bocor ke.

  101. qila says:

    soalan …..oh……soalan ……susah…..ke…..senang……engko…..tahun…..nie??????????????????????

  102. gabriella says:

    hey sume balasla boring nie.euumh….uemmmh…

  103. wani says:

    wish me 5a in upsr rthis yearrrrr……//////?/////,,,,

  104. syasya says:

    upsr thn agak-agak susah x ?????…..

  105. wani says:

    happy chinese new year!!!!!

    • syaz98 says:

      wey , kowunk … jgn rsau ler …
      snang jer soalan upsr ..
      aki dh tgok dh …
      don’t worry kay .. i hope u all cn get straight’s a ..
      same with me ..
      walaupun aku dh tgok krtas soalan upsr 2010 ..
      x semestinya aku leh 5a … kan ??
      so , fwen cn u all pray to me …

  106. intan says:

    tolonglah nk jugak

  107. finaz says:

    soalan thun ni susah kerr………….

  108. hafiza says:

    knape tak boleh nak buat kertas soalan

  109. secret says:

    cane nak cari????

  110. secret says:

    kat ne nak beli???

  111. fifah says:

    x le susah sngat….

  112. save da UMMAH says:

    salam kat suma. ni nak tanya ni kat website mana saya boleh lihat soalan upsr 2009. boleh x kalau awak semua bagi website itu kat saya kalau ada kalau x de x payah lar. sekian saje. w’slm….;) :) :D :P

  113. elyana says:

    aku bosan

  114. e-one says:

    askom ..sye nk mnx tolong ..mcm mane dpt 5A……..

  115. nad says:

    aq nak dapat 5A dlm upsr……..
    so,aq kenelah blajar bersungguh2……aq nak lwn abang-abang dgn kakak aq.hahaha…..:)

  116. nad says:

    korang nihhh….sklh mane?????

  117. nisa says:

    susah tak upsr?cbb saya tak pernah lagi upsr..thun ni baru upsr..mak ,ayah,pak long,mak long,pak ngah,mak ngah,atok,pak tam,mak tam,mak nya,pak nya,acu,pendi,ajib,cik siah,cik sariah,mak lang,pak lang,alang,angah,pak lang,kak long,along,cik alil,mak min,apan,eman,ayin,una and kwn-kwn sume doakanlah saya aupaya saya dapat 5A…ATOK KAN NAK PI HAJI,ATOK DOAKAnlah saya……

  118. s0leha says:

    senang jerw……belajar l0rh sungguh-sungguh…k,,,

  119. aL_yN says:

    hai semuanye bleh tak berkenalan saye
    bosanlerhhhhhhhhhh……….

  120. aienna says:

    kena berusaha ngan bersungguh-sungguh

  121. hakim says:

    aku nk bkk soalan ngeri 9 tpi x lehh lak………

  122. hakim says:

    harap2 dapat 5 a tahun ni……………………..amin.

  123. siti shafika says:

    saya pun sama macam awak Hakim

  124. nurul wahida says:

    kalau kita nak berjaya berlajar betul-betul.nasihat saya

  125. nurul wahida says:

    hai boleh berkenalan……nama saya wahida nama awak.

  126. eizatyy says:

    saya nak tengok soalan tapi x blh buka……..

  127. eizatyy says:

    hai soleha blh kenalan??

  128. eizatyy says:

    saya sama juga minta- mintalah dapat 5 A DALAM UPSR

  129. Izzi says:

    hi,saye masih baru kat sini

  130. siti nur munirah says:

    hai sy siti nur munirah. blh pngil ira. nape x de soalan upsr 2009 ea????

  131. vinod ea says:

    study hard study smart

  132. upsr2u says:

    taon ni upsr

  133. onni says:

    ley x nk mntk soklan upsr dri johor…
    please3

  134. irdina says:

    belajar rajin2 semuanya tew…. take care….//

  135. amy_cute says:

    hai..eh,kita x bleh ckp besarlah..nanti…fhm2 je lah..

  136. kim hye-soo says:

    betul3…… hehehe……

  137. ellyssa says:

    study biar tul2…

  138. ezzati says:

    aq taown nie nak ambik upsr…takot la!!

  139. shaminder singh says:

    bahasa melayu…..haizzz tak faham la…tapi bi,math,sci..senang gila

  140. budakdusun says:

    good luck for upsr students this year XD
    it’s getting easy compared to previous years..and to be honest,upsr is nothing when you enter junior high

    but anyway,just do your best!

  141. aina amirah says:

    I BI ONLY
    SO HARD TO DO IN THE EXAM
    TAPI SAYE TROSKAN USAHA N TIDAK CEPAT BPUTUS ASA
    MY FATHER N MOTHER SLALU BERI SEMANGAT TO ME

  142. khai says:

    hai ape khabar leh kita kenalan

  143. EI says:

    SENANG KE

  144. ain natasha says:

    harap2 taun ni peroleh keputusan upsr yang cemerlang…insyaallah…..5A…………..

  145. amira hazwani says:

    hai name saye amira kamu semua ni akn menghadapi UPSR ke?

  146. amira hazwani says:

    knp pulak x de? kalau kita mahir ngan computer jumpalah nnti.

  147. cintaa says:

    k..semua..ready for the upsr on 21 september..my name is najihah..i’am stay in perak..good luck everybody…hope…we all get 5 a’s in upsr…see you soon…..

  148. Nora says:

    Nak cuba bukak la…..soalan UPSR nier…

  149. NUR AYUNI AQILAH BINTI ISMAIL says:

    please saya nak soalan

  150. SYA NAK SOALAN MATEMATIK……….

  151. Anonymous says:

    saya nak soalan bahasa Malaysia

  152. umairah says:

    saya nk soalan math, bi, bm dan sains

  153. Claudia says:

    Hai semua……… Saya nak kertas UPSR yg betul…. Saya nak 5A dlm UPSR nanti…. Semua guru harapkan saya untuk dapat 5A….. HUHUHU… Saya rasa amat berat untuk menerima cabaran ini…. kalau lah saya tak dapat 5A,saya rasa bersalah ngan semua guru yang slalu doakan untuk saya…. Sama juga dengan ibubapa saya yang ingin menyuruh saya sekolah di peringkat yg tinggi….

  154. hani says:

    hai semua boleh berkenalan

  155. hani says:

    hai awak semua ape khabar

  156. hani says:

    awak tnggal kat mane

  157. haniesah says:

    mcm mane kamu blh x jwp percubaan tadi tetapi bgi sye ianya senang je.kamu agaimana

  158. hani says:

    kamu blh x jwp percubaan tdi,senang je kan.alhamdulillah sebab kita dapat ujian yang senag mcm tu

  159. hani says:

    soalan matematik kertas 1 tdi pyh kan

  160. syaz98 says:

    hyep , u all …
    don’ worry la ..
    snang je bro …
    conferm kowunk smue dpat 5a …
    sesiapa yg nk tgok krtas soalan upsr 2010 ..
    mai ar kt umh aku di trgganu ..
    aku leyh tnjukkan ..

  161. hani says:

    tahu dkt trganu tapi kg ape bro

  162. mira says:

    saya amat berharap agar mendapat 5A dalam peperiksaan tahun ini .saya juga berharap semua tahun6 di negeri ini dapat mencapai matlamat mereka iaitu mendapat 5Ain this exsam.
    GOOD LUCK EVERY BODY .

  163. anak saya imran x mau belajar nak buat macam mana?

  164. imran telah menang pertandingan esay peringkat negeri kedah tau x

  165. THUVA says:

    GOOD LUCK TOOOOOOOOO……..

  166. faeez says:

    upsr snang je..

  167. syakirah says:

    WHOIIIIII!!!!

    AKU TAK LEH DPT 5A GAK KE????

    CHEGU AKU LAGI BAGUIH DARI CIKGU MOON!!!

    SYAKIRAH BULEHHHHH!!!! YAAAA

  168. aSyRaF says:

    WOI BIADAB !

    CKP BAIK2 SKT.NANTI AKU BAGI PLEMPANG NANTI BRU TAU.

    mudah-mudahan saya pung dapak 5AAAAA

    FOR EVERY ONE WHO WHEN GET5A ALLL THE BEST

    GOOD LUCK

  169. hani says:

    duk mne2

  170. hani says:

    blh brpe A dlm percubaan

  171. isha says:

    sya pun tngh soalan tapi memgg x jmpa,,malang btil nsib sya…saya hrp klau ada bgi thu la ye….do the best upsr …..

  172. isha says:

    marilah kta solat hajat bgi orang islam…… supaya tuhan membantu kta………do the best for upsr……,,,

  173. noh says:

    dapat B je………………..

  174. aina says:

    sabar jew lar…..kalau brusaha brsungguh2….pasti akn brjaya……!!!!!
    GOOD LUCK!!!!!!!

  175. intan says:

    sye nak jga soalan UPSR 2010 bleh x

  176. sarah says:

    nak soalan ramalan bukan sebenar upsr 2010.

  177. nerd says:

    kalo nk bejaya ingt allah

  178. NAZIRA says:

    saya mahukan persediaan untuk upsr

  179. nerd says:

    berdoa & berusaha msti buat kalo nk bjaya

  180. zul says:

    okey bulan puaswekan sabar separuh pada iman kankankan….

  181. mifzal says:

    dah brusaha dah tak dpt 100% pun

  182. Fatin Adiba says:

    Hmm, sy baru jumpe web ni stlh lama mencari…hehe…HOPE yr 6 pupils will get 5A ~amin~ :)

  183. azwarina says:

    hai boleh berkenalan tak???

  184. resvini says:

    h.h r u………..2 days more for upsr….i am so nervoussssssss

  185. syaza ainaa says:

    taku lah tahun depan upsr minta2 soalan tahun depan senang sikit banyak2 pun x pe

  186. anis suraya says:

    takut nyer tahun depan dh UPSR…harap2 semua soalan senang tp banyak soalan…biar dapat banyak markah…matematik pon harap2 senang…

  187. rini says:

    cye pown …aminnnnnnnn….:)

  188. aida says:

    upsr yakin boleh….

  189. amirah says:

    nape susah sgt nak dpt soalan bocor

  190. nur fathiha says:

    tahun lepas ingatkan UPSR tu senang rupa-rupanya naik pada tahun ini susah..

  191. nur dinie yumni says:

    salam.untuk murid yang sekarang nieh baru darjah 6 rase berdebar x jawab soalan upsr

  192. ain izzati says:

    hahahahahahahahah … :D

  193. iqram says:

    ia sangat bagos. bolehlah saya cuba untuk percubaan UPSR 2011

  194. Ain Izatty says:

    I LUV MATHEMATICS

  195. LINESSH says:

    AKU BOLEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAMU PUN BOLEHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  196. NIK NUR AINI says:

    saya suka,suka sangat…terbaik wooooo

  197. husna says:

    nanti jumpa lah 2

  198. Ili says:

    tahun ini saya nak ambil upsr.macam mana nak dpt 5A ye ?

  199. Ili says:

    tahun ni nak ambil upsr.macam mana cara nak dpt 5A ye?

  200. super junior says:

    hai.saya dari sk rasa

  201. bad cat says:

    HAI ILI,SAYA CADANGKAN AWAK ONLINE KE TUTOR TV.

  202. elisya says:

    cara nak dapat 5a, tapi kena rajin le.

  203. ain says:

    hai boleh berkenalan

  204. ~MiZzs MyRrr RARAWR~ says:

    hmm..cam ne laA na dpat A sndiri..ckgu asyk tpup an mrkah jerhh..hmmm..

  205. anisa anis says:

    salam…kpd sume yg berpengalaman utk dlam menjawab soalan upsr,susah atau senang upsr itu..sekian,trima kasih.

  206. nandy says:

    cpt boleh dpt ‘a’ klu buat latihan ini …….

  207. azzamudin says:

    kalu buat boleh la berjaya ,kalau tengok boleh la nak pelingkut ;good luck you all?

  208. kenapa periksa tahun ine tak cemerlang ah???? <3 :) ;(

  209. abby says:

    kene la buat yg terbaik semampu sehabis nye……………insyallah boleh ~~~amin 5A~~~ ……ya allah kau bukakan lah hati ku supaya berjaya dalam UPSR dengn cemerlg dan gemilg……..

  210. Eyza says:

    mcm mne nk cr soalan percubaan UPSR 2011(mt) negeri terengganu??Dh cr kat internet tp x de pon…. :(

  211. AiLla says:

    ada orang tak kat cini
    kalau adew reply la…saya nak kawan baru ni

  212. jannatul mawaddah says:

    assalamualaikum..apa khabar?saya orang baru di sini selamat berkenalan

  213. ana says:

    ASSALAMUALAIKUM.apa khabar ?saya orang baru di sini.ada sesiapa yang x jwb salam saya bagi umat islam?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s