Semakan Peserta Program Latihan Semakan Status Pelatih Program Latihan Khidmat Negara (PLKN)

Semakan untuk Nama (Status) Pelatih Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Siri 9/2012 (Siri Ke-9 Tahun 2012)

Sila klik :  Semakan PLKN Siri 9/2012

……………………………..………………………………………………………………….

Untuk  →

Untuk maklumat Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) yang penting dan terbaru,  sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=31

dan

http://www.bumigemilang.com/

…………………………………………………………………………………………………………

Untuk Maklumat Program Latihan khidmat Negara (PLKN) yang lain, sila klik :

1.  Lokasi Kem-Kem Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Di Seluruh Malaysia (Mengikut Kem)

2.  Lokasi Kem-Kem Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Di Seluruh Malaysia (Mengikut Negeri)

3.  Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Elaun

4.  Modul Latihan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN)

5.  Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Syarat-Syarat Penangguhan Dan Pengecualian

6.  Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Muat Turun Borang

7. Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Soalan Lazim Peserta

8.  Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Peraturan-Peraturan Tetap

9.  Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Kelengkapan Pakaian

10.  Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Aduan & Cadangan

11.  Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Audio

12. Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Galeri Gambar

13. Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) : Video

……………………………………………………………………………………………………….




Advertisements

101 thoughts on “Semakan Peserta Program Latihan Semakan Status Pelatih Program Latihan Khidmat Negara (PLKN)

    1. npew laman web plkn selenga cgat nk check senarai dax2 plkn…….????? ble bukak jew lman web plkn ber sepah sepah komen2……..ntah nux check pow karut2 yg kuar…….

  1. spm da nak abis tpi penempatan smpai skang tak dpat tau..hrpkan surat entah sampai ke tak…tak tau penempatan susahla bila tiba hari mendaftar tu..klau bleh biarla kmi dpat cek kem kot internet,senang skitt…

  2. wazzzzzz uppppp man mcam mane nk cek kem haaaaa?????exam dah hbisss dahhhh ni ble nk tau kem kiteee org..cpat skit lbab btul

  3. wei!!!!!!!!!!!!!!!! pehal ne……aku da byk kali cek t0k plkn………….tp xdpt p0wn….website plkn p0wn xleh bkak………………pe cer nie………….lmbab bt0l……….cmne aku nk tau yg aku dpt kat mne………..ne da dkat prtengahan blan, xtau lagi kat mne……bengang bt0l ar…..

    1. mcm mn ne bro…………………….kmu ingat kmu je ka yg bengang ngan bnda ne,ag bkn ja bengang da ne tp jd bangang da mcri rslt plkn ne.adei”””””””””””

  4. Nape masih ada anak2 VIP dan pegawai kerajaan yg xterlibat dgn pgrm PLKN wlupn anak2 tsb adalah kutu rayau?ada double standard ke di jabatan utk menyenaraikan nama2 pelatih……..

  5. pandey sungguh la pkerja plkn nih…mcm sial jew prangai…
    dah bratus-ratus kali aku try nak bukak laman web rasmi plkn nih..
    tak abis2 tak boleh..website rasmi mcm gampang..
    nak bukak pun tak boleh..

  6. huhu….xda pape la program nih..mengganggu jek..kta yg xnk g,tpilih la plak..meka yg beriya2 nk g 2 x d plih…hush………geram..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s