38,000 Pelatih Akan Menghadiri Sesi Pertama PLKN Tahun 2010

………………………………………………………………………………………..………..

Untuk maklumat Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) yang penting dan terbaru,  sila klik :

http://www.bumigemilang.com/?cat=31

dan

http://www.bumigemilang.com/

………………………………………………………………………………………..………..

38,000 Pelatih Akan Menghadiri Sesi Pertama PLKN Tahun 2010

Pada tahun 2010, 38,000 pelatih PLKN akan menghadiri sesi pertama pada Januari, 42,000 untuk sesi kedua pada Mac dan 40,000 bagi sesi ketiga pada Jun.

Selain itu, 26,000 yang lain yang telah menangguhkan latihan mereka, akan menyertai sesi latihan ini pada tahun 2010 yang akan dibahagi-bahagikan kepada tiga sesi.

(Sumber : Bernama)

* * * * Untuk Post Baru dan Informasi Terkini, Sila Klik :

http://www.bumigemilang.com/

******************************************************


Advertisements

16 thoughts on “38,000 Pelatih Akan Menghadiri Sesi Pertama PLKN Tahun 2010

  1. saya dah download borang rayuan..
    saya dah pos 2 kali..
    saya harap pihak JKLN..
    memeperkenankan rayuan saya..
    (920710-12-6903)..
    TOLONG yew tuan puan..!!
    trima kasih!

  2. minta tanya ya…saya ditempatkan dalam kumpulan 2/3 plkn tapi ingin menyertai kump 1…kerana saya paling mungkin sertai kolej untuk intake mac…takut kalau pergi kump 2 atau 3 akan ganggu pelajaran…intake jun pulak tidak menawarkan subjek yang saya ingini…maklumlah kolej akan lebih intensif berbanding s.menengah…apakah yang patut saya buat?

  3. kalau rasa tak dapat lari tu awal2 lah try kat rumah jangan pulak merangkak nanti,,,,, apa lah lu nak check plkn pergilah kaunter pertanyaan????

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s